2018. febr. 21.

SMS védelem a PayPal fiókhoz

Még biztonságosabbá tehető a PayPal használata, nehezebben törik fel a fiókot, ha többlépcsős bejelentkezést állítunk be. Így tudod:


1. Miután beléptél a Paypal fiókodba, rákattintasz a fogaskerékre. (Ha nincs PayPal fiókod, és a regisztrációhoz van szükséged segítségre, kattints ide.)


2. Kiválasztod a Security menüpontot.
3. Security Key - edit

4. Beírod a telefonszámodat. Csak számokat használhatsz. Hálózatmegjelölő számmal kezd. pl. 201234567, 301234567, 701234567

5. Kapsz egy kódot a telefonodra, amit be kell írni, hogy aktiváld ezt a funkciót. A kód 5 percig érvényes.



6. Kész. Minden bejelentkezésnél, miután beírtad a jelszavadat, kérni fog egy kódot is, amit sms formájában kapsz meg.
7. Ha meggondoltad magad, és mégsem akarod a kétlépcsős azonosítást, akkor menj vissza oda, ahol csináltad a beállítást, (fogaskerék, Security, Security Key Edit, majd a megjelent oldalon, remove)


Remélem, sikerrel jártál, és hasznos volt számodra ez a bejegyzés. Több információra van szükséged a Wish-sel kapcsolatban? Kattints ide.



Készítettem egy Facebook csoportot, ahol felteheted a kérdéseidet, megoszthatod tapasztalataidat, és feltöltheted a Wish-ről rendelt - méret, szín vagy egyéb okok miatt eladóvá vált holmijaidat. Ez azoknak is jó, akik bátorságot akarnak meríteni a Wish rendeléshez. Csatlakozz!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése