2018. febr. 16.

Ruhát a wish-ről? 4 lépésben arról, hogy jót rendelj


Sokszor kérdés, hogy merjünk-e rendelni Wish-ről ruhát. Szerintem a kérdés inkább az legyen, hogy mit tegyünk annak érdekében, hogy azt az árut kapjuk, amivel elégedettek vagyunk.
Nem érdemes bedőlni annak, hogy mindig rendelj nagyobbat vagy kisebbet, mint amire szükséged van, hiszen minden eladó más, nincs örök érvényű szabály.
1. Érdemes megnézni a méreteket cm-ben. Ez vagy a képeknél található, vagy a leírásban. Az XL-es lehet M-es méret, de XXL-es is. Hasznos, ha úgy méred le, neked mekkora kell, hogy egy saját ruhadarabot lemérsz, ami jó rád, és ahhoz viszonyítod a megvásárolni kívánt ruhákat.



2. Az értékelések elolvasása szintén praktikus. Megnézheted, hányan értékelték, és 5-ből hány csillagot kapott. Szerintem legalább a 4-es értékelést meg kell célozni, akkor olyan nagyon nem tévedhetünk. (A leírásokat is roppant fontos elolvasni, a google fordítóval simán megnézhetjük még a kínai nyelven íródott értékelés értelmét is. Sőt, képeket is töltenek fel a vásárlók, az többet mond ezer szónál.


3. A leírás alapos áttanulmányozása elengedhetetlen. Mit kapsz, hány darabot, milyen anyagút. Itt fel szokták hívni a figyelmet arra is, hogy 1-3 cm eltérés előfordulhat, mert kézzel dolgoznak.

4. Saját alkatunk ismerete. Ez igazán hasznos, és főleg az, hogy tudjuk, mi áll jól. Hiába akarunk valami csuda jó ruhát, ha rajtunk nem úgy fog állni az alkatunk miatt, mint a képen látható modellen.
+1. Ha nem jó a ruha, túl nagy vagy túl kicsi a leíráshoz képest, vagy pamut anyagot tüntettek fel a leírásban, de az egész műszál, vagy teljesen más a szabása a ruhának, akkor érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, milyen lépéseket tehetsz meg. Itt olvashatsz erről bővebben. 

Nem szeretnél a szállításra várni? Nem szeretnél szállítási költséget fizetni? Akkor ez a poszt érdekelhet: Wish termék szállítási díj és várakozás nélkül

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés? Támogatásodat kifejezheted a blogon megjelenő hasznos információkkal kapcsolatban, ha első vásárlásnál felhasználod a promóciós kódomat. Te is jól jársz, mert kb. 3000 Ft vásárlásnál 1500 Ft kedvezményt kapsz. (A pontos összeget a wish applikációban találod.) A promóciós kódokról még itt tudsz informálódni, kattints ide. Ha még hezitálsz, hogy belemerj-e vágni, elmesélem, én hogy kezdtem. Kattints ide. :)
Wish: CDZYJPTM
Mama Wish: CFDGSFSV
Home Wish: CFDGZQMT
Geek: CFDKXWNC
cute: CFDLBTPT
Amit érdemes tudnod, hogy mostanában a Covid miatt késések szoktak előfordulni, illetve meghosszabbíthatják a kiszállítási időt. Szóval ha neked extra gyorsan szükséged van valamire, máshol érdemes vásárolnod. Én olyanokat szoktam rendelni, amelyek ráérnek számomra.

Van egy facebook csoportunk is, gyere és kérdezz bátran: https://www.facebook.com/groups/wishturi/

Wish tartalomjegyzék: https://rendelgetek.blogspot.com/p/tartalomjegyzek.html

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése