2018. febr. 16.

Biztonságos-e kártyával fizetni a Wish-en?

Mindenki számára fontos, hogy biztonságosan vásároljon. Hogyan lehet ezt megtenni?

Lehet PayPal-lel fizetni, amely biztonságosabb módja a fizetésnek. (A Wish-en így tudsz paypallal fizetni, katt ide.) Személy szerint bankkártyával fizetek, nem veszem igénybe a PayPal rendszerét. Eddig nem volt gondom a fizetéssel.
Biztonsági intézkedésnek használják egyesek a webkártyát, amelyre mindig csak annyi pénzt tesznek, amelyet az adott hónapban vásárlásra szánnak. Én is ezt a módszert választottam annyi különbséggel, hogy nekem fizikai bankkártyám van. Hogyan kell bankkártyával fizetni? Itt egy útmutató.
 
A biztonságot növelheted, ha minden fizetés után kitörlöd a fizetési adataidat. Ez azért is hasznos, mert nem tudsz pillanatok alatt elcsábulni egy-egy dologtól, és rögtön megvenni, hanem elő kell bányásznod a kártyádat, és bíbelődnöd az adatok megadásával. Közben pedig rájöhetsz, hogy nem is igazán van szükséged arra a dologra. :D
Másrészt, ha a telefonod más kezébe kerül, nem tud vásárolni automatikusan. A fizetési adatok törléséről itt tudsz informálódni.
Beállíthatsz vásárlási limitet a kártyádon, hogy mennyit lehessen róla vásárolni, illetve biztos más módjai is vannak a biztonságossá tételhez.
Ha félsz kártyával vásárolni, akkor szerintem ne tedd! A lelki békéd sokkal fontosabb, mint mindig aggódni, hogy vajon annyit vontak-e le, amennyit írtak. Nem mindenkinek való a netes vásárlás. Megkérhetsz mást, hogy rendeljen neked vagy egyszerűen offline vásárolsz. :)

Nem szeretnél a szállításra várni? Nem szeretnél szállítási költséget fizetni? Akkor ez a poszt érdekelhet: Wish termék szállítási díj és várakozás nélkül

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés? Támogatásodat kifejezheted a blogon megjelenő hasznos információkkal kapcsolatban, ha első vásárlásnál felhasználod a promóciós kódomat. Te is jól jársz, mert kb. 3000 Ft vásárlásnál 1500 Ft kedvezményt kapsz. (A pontos összeget a wish applikációban találod.) A promóciós kódokról még itt tudsz informálódni, kattints ide. Ha még hezitálsz, hogy belemerj-e vágni, elmesélem, én hogy kezdtem. Kattints ide. :)
Wish: CDZYJPTM
Mama Wish: CFDGSFSV
Home Wish: CFDGZQMT
Geek: CFDKXWNC
cute: CFDLBTPT
Amit érdemes tudnod, hogy mostanában a Covid miatt késések szoktak előfordulni, illetve meghosszabbíthatják a kiszállítási időt. Szóval ha neked extra gyorsan szükséged van valamire, máshol érdemes vásárolnod. Én olyanokat szoktam rendelni, amelyek ráérnek számomra.

Van egy facebook csoportunk is, gyere és kérdezz bátran: https://www.facebook.com/groups/wishturi/

Wish tartalomjegyzék: https://rendelgetek.blogspot.com/p/tartalomjegyzek.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése