2018. febr. 16.

Ha nem érkezik a csomag vagy mást küldtek?

Mit lehet tenni, ha mégsem érkezik meg a csomag vagy nem a megfelelő minőséget küldték, ahogy a leírásban szerepelt.
Nekem eddig minden csomagom megérkezett, és minden olyan volt, amilyennek le volt írva. Szóval szuper eladókkal találkoztam, még ha csak virtuálisan is. De mit lehet tenni, ha mégsem ilyen?

A dolog roppant egyszerű. A rendelési előzményeknél kiválasztod azt a terméket, amelyikkel gondod akadt, és írsz az ügyfélszolgálatnak.


Magyarul is írhatsz, magyarul szoktak válaszolni, viszonylag gyorsan. Az általános tapasztalat az, hogy vissza szokták téríteni a meg nem érkezett termékek árát, vagy ha sérülten érkezett. Az utóbbi esetben fotóval tudod igazolni, hogy nem kaptad meg épségben a rendelt dolgodat. Válaszlevélben mindig leírják, hogy mennyi idő a visszatérítés, legfeljebb 15 nap szokott lenni.


Egyébként valahol - helyfüggő a dolog - a helyi postán is érdemes érdeklődni, hogy van-e ott csomagod, néha ott ragad. Nekünk nagyon aranyos postásunk van, mindig kihozza a csomagot vagy hagy értesítőt, ha nem vagyunk itthon. De állítólag nem mindenhol ilyen fantasztikus a helyzet.

Hasznos még a félreértések elkerülése végett rendelés előtt alaposan áttanulmányozni az adott terméket: a leírást, a vásárlói visszajelzéseket, képeket. Így kevésbé érhet meglepetés. Sok - nagyon korrekt - leírás van, mi hány cm, mekkora méretű, hány darabos, szóval legyünk figyelmesek rendelés előtt. Ha még nem vagy tapasztalt vásárló, érdemes ezt átolvasnod.

Nem szeretnél a szállításra várni? Nem szeretnél szállítási költséget fizetni? Akkor ez a poszt érdekelhet: Wish termék szállítási díj és várakozás nélkül

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés? Támogatásodat kifejezheted a blogon megjelenő hasznos információkkal kapcsolatban, ha első vásárlásnál felhasználod a promóciós kódomat. Te is jól jársz, mert kb. 3000 Ft vásárlásnál 1500 Ft kedvezményt kapsz. (A pontos összeget a wish applikációban találod.) A promóciós kódokról még itt tudsz informálódni, kattints ide. Ha még hezitálsz, hogy belemerj-e vágni, elmesélem, én hogy kezdtem. Kattints ide. :)
Wish: CDZYJPTM
Mama Wish: CFDGSFSV
Home Wish: CFDGZQMT
Geek: CFDKXWNC
cute: CFDLBTPT
Amit érdemes tudnod, hogy mostanában a Covid miatt késések szoktak előfordulni, illetve meghosszabbíthatják a kiszállítási időt. Szóval ha neked extra gyorsan szükséged van valamire, máshol érdemes vásárolnod. Én olyanokat szoktam rendelni, amelyek ráérnek számomra.

Van egy facebook csoportunk is, gyere és kérdezz bátran: https://www.facebook.com/groups/wishturi/

Wish tartalomjegyzék: https://rendelgetek.blogspot.com/p/tartalomjegyzek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése