2018. febr. 21.

Paypal regisztráció - útmutató lépésről lépésre

Sokan a biztonság miatt választják a PayPalt mint közvetítőt. A lényege az, hogy amikor a neten vásárolsz, például a Wish-ről rendelsz, akkor nem kell megadnod a Wish-nek a kártyaadatokat, hanem a PayPal-re kell belépned, és azáltal fizethetsz a kártyáddal.

1. Lépj be a PayPalre https://www.paypal.com/hu/home 
és kattins a Sign up (regisztráció) gombra
2. Ki kell választanod, hogy magánszemélyként akarod használni vagy üzleti terveid vannak vele. Ha a Wish-ről akarsz vásárolni, akkor magánszemélyként érdemes regisztrálnod. Kattints a Personal auccuntra majd a continue (folytatás) gombra.
3. Add meg az adatokat értelemszerűen. Ország, e-mail cím, és jelszó. A jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia, és tartalmaznia kell legalább egy számot vagy speciális karaktert.
4. Ki kell tölteni a személyes adatokat. 
First name: keresztnév
Middle name: (középső keresztnév? - én ezt kihagytam)
Last name: vezetéknév
Date of birth: születési dátum
Nationality: nemzetiség (Hungary)
Street Address 1: A lakcím (utca, házszám, emelet, ajtó)
Street Address 2: (kihagytam)
City: Település
Region: Megye
Postal code: irányítószám
Mobile: telefonszám

Ha elfogadod a felhasználási feltételeket, meg a Paypal szabályzatát, pipáld ki a négyzetet, és lépj tovább. (Ha nem, akkor nem tudsz regisztrálni.)
5. Megadhatod a bankkártya adataidat. Ha arra kattintasz, hogy I'll do it later - akkor később is lesz lehetőséged megadni. Ez esetben meg fogja kérdezni, hogy biztos-e. Én beírtam, és úgy mutatom a további lépéseket. Rákattintottam az Add card gombra.
6. Ezt adja be. Itt kattints arra, hogy go to your account, hogy megnézhesd a profilod.

7. Beadja a  profilodat. Ahhoz, hogy használni tudd, az e-mail címedet fogja kérni, hogy megerősítsd. Kattints a képen látható gombra. Majd a következőben a send e-mail. Ekkor kapsz egy e-mailt az e-mail címedre, amelyben van egy link, amire rá kell kattintani, hogy megerősítsd, hogy az tényleg a te e-mailed.

8. Ahhoz, hogy tudjak vásárolni a Wishen, két lehetőség van. Az egyik, hogy a folyószámlaszámomat kapcsolom össze a Wish-sel, a másik, hogy a bankkártyámat. Én a bankkártyámat használom. Ennek a lépését mutatom meg. Kattints fölül a Wallet fülre. Itt fölül a számlaszámodat adhatod meg, vagy alul a bankkártyád adatait. Ha már megadtad a bankkártyaszámod, akkor egy kép jelenik meg. Kattints rá. (Itt most a hitelesítés fog történni, hogy valóban létezik és a tiéd a bankkártya!)


9. Majd confirm credits card-ra kattintás.

10. A kártyáról leemel párszáz Forintot - próbaterhelés, hogy valóban a tied a kártya, és ezáltal kapsz egy ellenőrző kódot. A pénzt vissza fogja tenni.

11. 4 jegyű kódot fogsz kapni. Menj be a netbankodba, és nézd meg, majd írd be a Paypal-on.
12. Kész, és tudsz is vásárolni. A wish-en így lehet Paypal-lel, kattints ide. 
Van egy facebook csoport, ahol olvashatsz a tapasztalatokról, kérdezhetsz is bátran.
Kattints, és gyere a WISH birodalom facebook csoportba!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése