2018. febr. 16.

3. Ingyenes termékek a Wish-en?

Néha ad be olyan lehetőséget, hogy csak a postaköltséget kell állnod, és tiéd a termék. Erről írok, mert nem mindig érdemes beugrani.


Ezek jórészt apró kacatok. Persze az ember majd kiugrik a bőréből, hogy van ilyen, ugyanakkor ha megnézed, akkor a postaköltségbe belefoglalják a termék árát. Vagyis a termék ér 300 Ft-ot, a szállítás 300 Ft szintén, akkor neked úgy adhatja fel, hogy AJÁNDÉK, csak fizesd ki a 600 Ft-os postaköltséget. 


Néha viszont az ingyenes drágább! Jól nézd meg az alábbi képet! Az egyik "ingyenes", csak fizesd a szállítást, a másikért viszont fizetni kell. Az "ingyenes" 817 Ft, a fizetős pedig 537 Ft.

Nem szeretnél a szállításra várni? Nem szeretnél szállítási költséget fizetni? Akkor ez a poszt érdekelhet: Wish termék szállítási díj és várakozás nélkül

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés? Támogatásodat kifejezheted a blogon megjelenő hasznos információkkal kapcsolatban, ha első vásárlásnál felhasználod a promóciós kódomat. Te is jól jársz, mert kb. 3000 Ft vásárlásnál 1500 Ft kedvezményt kapsz. (A pontos összeget a wish applikációban találod.) A promóciós kódokról még itt tudsz informálódni, kattints ide. Ha még hezitálsz, hogy belemerj-e vágni, elmesélem, én hogy kezdtem. Kattints ide. :)
Wish: CDZYJPTM
Mama Wish: CFDGSFSV
Home Wish: CFDGZQMT
Geek: CFDKXWNC
cute: CFDLBTPT
Amit érdemes tudnod, hogy mostanában a Covid miatt késések szoktak előfordulni, illetve meghosszabbíthatják a kiszállítási időt. Szóval ha neked extra gyorsan szükséged van valamire, máshol érdemes vásárolnod. Én olyanokat szoktam rendelni, amelyek ráérnek számomra.

Van egy facebook csoportunk is, gyere és kérdezz bátran: https://www.facebook.com/groups/wishturi/

Wish tartalomjegyzék: https://rendelgetek.blogspot.com/p/tartalomjegyzek.html





Következő lecke: 
https://rendelgetek.blogspot.hu/2018/02/hogy-mennyi-mindent-postakoltsegrol-es.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése